2024. május 2. - Zsigmond

A Rangers ellen is focizhat

Rafa Benitez, a Liverpool labdarúgócsapatának szakvezetője a Glasgow Rangers elleni szombati felkészülési mérkőzésre is a keretbe jelölte Németh Krisztiánt, a magyar U19-es válogatott játékosát.
2008. augusztus 1. péntek 20:15 - Hírextra
A hírt közzétevő pepsifoci.hu internetes oldal arról is beszámolt, hogy a Villarreal ellen, szerdán bizonyítási lehetőséget kapott fiatalok közül Daniel Pacheco nem játszik majd a skót élcsapattal szembeni idegenbeli találkozón.

Németh a Villarreal ellen a második félidőben csereként állt be és 27 percet töltött a pályán, majd az Európa-bajnok spanyol Fernando Torres váltotta őt.

"A ma délelőtti edzés után jelölték ki az utazó keretet, nagyon örülök, hogy a szerdai debütálás után valószínűleg újabb bizonyítási lehetőséget kaphatok - nyilatkozott a honlapnak Németh. - Szombaton reggel repülünk különgéppel Glasgow-ba és délután játszunk a Rangers ellen. Természetesen fogalmam sincs, hogy pályára lépek-e, és ha igen, akkor mennyit, de mindenesetre bízom benne."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását