2024. május 11. - Ferenc

Elzárják a közművezetékeket

Az összes közművezetéket elzárják a IX. kerületnek abban a részében, amelyet egy világháborús bomba miatt ki kell üríteni - tájékoztatta az MTI-t kedden a helyi védelmi bizottság elnöke.
2008. július 29. kedd 13:20 - Hírextra
Bánsághi Tamás alpolgármester elmondta: arra kérték az elektromos műveket, a gázműveket és a vízműveket, hogy a Vaskapu és a Tóth Kálmán utca kereszteződésében talált, mintegy kéttonnás világháborús bomba hatástalanításáig kapcsolják le a szolgáltatást az érintett körzetben.

A védelmi bizottság elnöke felhívta a figyelmet arra: ha majd a gázszolgáltatást visszakapcsolják és a lakók visszatérnek otthonukba, mindenki ellenőrizze, hogy nincs-e a lakásban, épületben gázszag, ugyanis a nyomáskülönbség a régi és sok helyen elhasználódott csövekben károkat okozhat.

Ha a tűzszerészek munkája hosszasan elhúzódik, a hűtők, fagyaszók leolvadhatnak - jegyezte meg.
Boros Norbert, a Budapesti Elektromos Művek szóvivője közölte, hogy kedden várhatóan 15 órától néhány órán át szünetel majd az adott körzetben az áramellátás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását