2024. április 19. - Emma

Salma Hayek szakított kedvesével

Salma Hayek szakított vőlegényével, Francois-Henri Pinault francia üzletemberrel. Cari Ross, a világhírű mexikó színésznő szóvivője pénteken New Yorkban jelentette be, hogy felbontották az eljegyzést. A szakítás okáról semmit nem közölt.
2008. július 19. szombat 12:00 - Hírextra

Hayek júniusban maga is tagadta, hogy küszöbön állna a régóta tervezett menyegző. "Nem biztos, hogy idén nyáron férjhez megyek Franciaországban" - mondta újságíróknak, hozzátéve, hogy jelenleg így áll a helyzet.


A páros 2006-ban ismerkedett meg Olaszországban, és 2007 márciusában jelentették be, hogy eljegyezték egymást. Közös gyermekük, Valentina Paloma 2007 szeptemberében született meg Los Angelesben.


A 41 éves Hayek játszotta a címszerepet a Frida Kahlo mexikói festőnőről készült filmben (Frida), amelynek producere is volt. Ezért az alakításáért Oscar-díjra jelölték 2003-ban.
A 46 éves Francois-Henri Pinaul 2005-ben lett a Pinault-Printemps-Redoute, az édesapja által alapított nevű kereskedelmi luxushálózat elnök-vezérigazgatója. Az idősebb Pinault Franciaország negyedik leggazdagabb embere, vagyona 14,5 milliárd dollár.


A mexikói Veracruz államban született Salma egy libanoni származású vállalkozó és egy operaénekesnő gyermeke. Karrierjét a mexikói televízióban kezdte, szappanoperákban játszott. A 157 centiméter magas színésznő ismertségét Hollywoodnak köszönheti: az áttörést az 1995-ben forgatott Desperado című film hozta meg, ebben Antonio Banderas oldalán játszott főszerepet.
Hayek énekesnőként, producerként és rendezőként is megállta a helyét. A Metro-Goldwyn-Mayer amerikai filmstúdióval együttműködve Ventanazul néven létrehozta saját produkciós cégét, amely a nagyközönségnek szánt latin-amerikai filmek előállítására szakosodott. Az amerikai szórakoztatóiparban az Ugly Betty című népszerű televíziós sorozat producereként vetette meg lábát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását