2024. május 11. - Ferenc

Három hónapja eltűnt férfit keresnek Pest megyében

Három hónappal ezelőtt eltűnt, rendszeres gyógyszeres kezelésre szoruló férfit keres a rendőrség Pest megyében - értesült a HavariaPress.
2008. július 18. péntek 21:34 - Hírextra
Az 55 esztendős Csige József április 23-án kora reggel indult munkába Biatorbágyról Budapestről, majd aznap délután hazatelefonált, azt állítva, hogy a Déli pályaudvaron van, és hamarosan indul haza. A férfi azonban sem aznap, sem azóta nem érkezett meg családjához, életjelet az elmúlt csaknem három hónap alatt nem adott magáról. A keresett férfi átlagos termetű, ősz hajú, szemüveges, zöldes-kék szeme van; egy ezüst és egy arany nyakláncot hord, melyeken egy-egy medál függ.

Az eltűnése idején barna bőrdzsekit, farmernadrágot, szürke kötött pulóvert és szürke edzőcipőt viselt. Rendszeres gyógyszeres kezelésre szorul, mert érszűkülete van, és fiatal kora óta szívizomgyulladásban szenved. A rendőrség épp ezért kéri, hogy aki bármit tud az illető hollétéről, vagy érdemleges információval tud szolgálni az eltűnésével kapcsolatban, hívja a Budaörsi Rendőrkapitányságot vagy az ismert segélyhívó telefonszámok bármelyikét.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását