2024. május 3. - Tímea, Irma

Messit feltételekkel engedi el a Barcelona

Az FC Barcelona nem, vagy csak feltételekkel engedné el Lionel Messit a pekingi olimpia labdarúgótornájára. Harcolni fogunk Messiért, hogy játszhasson a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Ezt tudatni fogjuk a FIFA-val is" - mondta Txiki Beguiristain, a katal
2008. július 17. csütörtök 12:18 - Hírextra

Az argentin csatár 21 esztendős, így a nemzetközi szövetség (FIFA) ajánlása szerint - mivel még nem múlt el 23 éves - el kell őt engedni az ötkarikás játékokra, a 23 évnél idősebbek esetében nincs ilyen szabály.

Miután a Barcelona az előző idényben harmadik lett a spanyol pontvadászatban, a BL-ben selejtezőt kell játszania, melynek első felvonására augusztus 12-én vagy 13-án, a visszavágóra pedig két héttel később kerül sor.

Beguiristain leszögezte, olyan megoldást keresnek, amely minden félnek megfelel. Ezzel vélhetően arra célzott, hogy Messit csak az "odavágó" után engednék el Pekingbe, míg a visszavágó időpontjában már vége lenne az olimpiának.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását