2024. április 18. - Andrea, Ilma

Dávid Ibolya az osztogatásról

A soha nem látott nagyságrendű személyes lekenyerezési-keret példátlan osztogató-kampányt vetít előre. A Magyar Demokrata Fórum álláspontja szerint e parlamenti ciklusban rekordsebességgel, éppen a kormányzati szakasz feléhez érve érkezett el a „húz
2008. július 17. csütörtök 08:48 - Hírextra
A választási kampányok alatt immár megszokottá vált osztogató politika egyik komoly jele az a legutóbbi kormányrendelet, amely az eddigi 7 millió forintról 100 millió forintra emeli azt a támogatást, amelyet a miniszterek saját fejezetük költségvetéséből oszthatnak ki alapítványoknak, különböző társadalmi szervezeteknek.

A korábbi ciklusokban ismeretlen nagyságrendű személyes lekenyerezési-keret több mint tizennégyszeresre emelése soha nem látott mértékű osztogató kampányt vetít előre.

Az MDF úgy látja, az ország gazdasági helyzetét, valamint a szükséges reformokat tekintve immár a 24. órán is túlléptünk. Ilyen körülmények között komoly aggodalomra ad okot a kormány legújabb, joggal vitatható rendelete.

Dávid Ibolya,
az MDF elnöke

Kiadó: Magyar Demokrata Fórum
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását