2024. április 19. - Emma

Nem terhes

Tagadja terhességét Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök felesége - a First Lady a sör számlájára írja hastérfogatának növekedését.
2008. július 10. csütörtök 17:49 - Hírextra
Az egykor modellkedő énekesnő az ingyenes Metro-újságnak nyilatkozott abból az alkalomból, hogy pénteken jelenik meg új albuma.

Carla Bruni kijelentette, hogy szeretne ugyan áldott állapotba kerülni, ám jelenleg nem terhes. Hízásáért a folyékony kenyér okolható, a First Lady ugyanis időnként nem veti meg a sört.
Az interjúban Carla Bruni kitért arra is, hogy nem szándékozik koncerteket adni, mivel a szigorú biztonsági előírások minden örömtől megfosztanák.

Ennek ellenére a First Lady azt bizonygatta, hogy pozíciója ellenére azt tehet, amit csak akar, s kedve szerint nyilatkozhat. Carla Bruni ugyanakkor hozzátette: bizarrnak tartja, hogy bárki kedve szerint támadhatja csupán amiatt, mert beleszeretett az ország államfőjébe annak ellenére, hogy ő baloldali, az elnök pedig konzervatív.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását