2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Juliette Binoche váltott

Az Oscar-díjas színésznő ezúttal nem szavakkal, hanem a testével dolgozik. Új oldaláról mutatkozik be az Oscar-díjas Juliette Binoche: a francia színésznő egy londoni táncelőadásban vállalt szerepet, amelyben partnere az egyik legismertebb brit koreográfu
2008. július 9. szerda 19:16 - Hírextra
A 44 éves színésznő az "In-I" című előadásban lép majd a londoni Nemzeti Színház színpadára, mielőtt világkörüli turnéra indulna a show csapatával. A Csokoládé és Az angol beteg sztárja bevallása szerint soha nem táncolt még színpadon. "Még nem tudom, mi lesz ennek a vége, de az biztos, hogy az az ösvény, amire ráléptünk, radikálisan megváltoztat engem" - fogalmazott a színésznő, aki a filmezés után ezzel az előadással tér vissza "első szerelméhez", a színházhoz.

A férfi és a nő kapcsolatát elemző előadást szeptember 6-án mutatják be Londonban, Anish Kapoor rendezésében. A show furcsa címe az "Inside Eye" (Belső szem) munkacím rövidítése, amely a rendező szerint azután született, hogy a szereplők nem tudtak megállapodni saját címjavaslataikról.

A brit fővárosban tartott premiert követően a show turnéra indul, amelynek során a világ kulturális központjaiban - közte Olaszországban, Kanadában, az Egyesült Államokban, Japánban és Ausztráliában - lépnek színpadra a művészek.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását