2024. április 19. - Emma

Gyenesei programja

Miután a kormány tagjainak nyári szabadságáról megjelent híradások több pontatlanságot is tartalmaztak, ezért szükségesnek láttuk, hogy a sajtó számára közreadjuk dr. Gyenesei István önkormányzati miniszter programját.
2008. július 9. szerda 10:59 - Hírextra
Dr. Gyenesei István önkormányzati miniszter július második felében veszi ki éves rendes szabadságának egy részét. A miniszter 11 napot tölt pihenéssel.

Ez idő alatt Magyarországon tartózkodik, Budapesten, a Balatonon és Kaposvárott. Közben részt vesz a július 16-i és július 23-i kormányülésen.

Mint a sportért is felelős miniszter meghívást kapott, hogy részt vegyen a Pekingi XXIX. Nyári Olimpiai Játékokon, amelynek megnyitó ünnepségén a Magyar Köztársaság Kormányát képviseli.

A tárcavezető a jeles sportesemény teljes időtartamára meghívást kapott hozzátartozójával együtt.
A 2008. augusztus 8-án kezdődő olimpia első 5 napján fiával tartózkodik Pekingben.

Majd megszakítja a hivatalos látogatást, és munkavégzésre hazautazik. Ezt követően feleségével vesz részt az olimpia utolsó 6 napján, beleértve a záróünnepséget is.

Jóllehet a miniszter által kapott meghívó két személyre és az olimpia teljes idejére szól, mind a fia, mind a felesége – a rövidebb időtartamú programra – saját költségén utazik a Pekingi XXIX. Nyári Olimpiai Játékokra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását