2024. április 19. - Emma

Chartamánia

Nem tehetjük ki a közrendet és a nyugalmat belpolitikai vagy más meggondolások játékszerévé. Javaslom, hogy a magyar kormány kezdeményezéséhez hasonlóan hozzunk létre a szélsőségek, az indulatok, az intolerancia ellen európai önvédelmi chartát.
2008. július 9. szerda 14:02 - Hírextra
A magyar jogszabályok következetes átgondolására, az európai normákkal, különösen a német szabályozással való összevetésére van szükség, hogy "megálljt" tudjunk parancsolni a mindinkább eluralkodó erőszaknak – jelentette ki Lévai Katalin, az EP Szocialista képviselőcsoportjának romaügyi szóvivője, a Jogi Bizottság tagja, aki Barcelónában nemzetközi tanácskozáson vesz részt.

A magyar képviselő Michael Cashman brit szocialista képviselővel, az Európai Parlament egyik illetékes munkabizottságának elnökével együtt, a Szocialista Képviselőcsoport támogatásával és az összes képviselőcsoport, parlamenti párt bevonásával idén szeptemberben európai kampányt indít a mindinkább elharapódzó erőszak ellen.
Forrás: Földeák Iván
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását