2024. május 5. - Györgyi

Avril Lavigne azért megtartotta

Avril Lavigne hétfő esti budapesti koncertje végül nem maradt el az ítéletidő miatt, ám jelentős, mintegy másfél órás késéssel kezdődött. Az este 8 órára tervezett szabadtéri koncertet nem lehetett elkezdeni a hatalmas vihar miatt, a veszélyhelyzet miatt
2008. július 8. kedd 10:55 - Hírextra
Avril Lavigne magyarországi rajongóinak nagyon rosszkor jött a hétfő esti vihar: a kanadai énekesnő budapesti koncertje jelentős, másfél órás késéssel kezdődött az ítéletidő miatt.

A rajongók régóta készültek 2008. július 7-re, ekkora volt ugyanis meghirdetve a Petőfi Csarnokban az énekesnő európai turnéjának utolsó fellépése.

Az este 8 órára tervezett szabadtéri koncertet azonban nem lehetett elkezdeni a hatalmas vihar miatt. A veszélyhelyzet miatt a közönséget zárt helyre menekítették, az akcióban a Szamaritánus Mentőszolgálat segédkezett.

A szervezők sokáig vártak, végül este fél 10 előtt úgy döntöttek, megtartják a koncertet. A nézők 7500 forintért vásároltak meg egy jegyet.

A program az időjárás miatt végül éjjel fél 11 előtt félbeszakadt.

A 2002 óta egyre népszerűbb és sikeresebb énekesnő, Avril Lavigne a Best Damn Thing című albumát mutatta volna be Budapesten. Az európai turné május 2-án indult, és a két hónap alatt számos nagyvárost érintett, többek között Manchestert, Londont, Dublint, Párizst, Milánót, Münchent, Berlint és Amszterdamot.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását