2024. április 19. - Emma

Angelina Jolie Nizzában szül

Úgy tűnik, akad még olyan hely Európában, ahol a nagy hírességeknek nem kell aggódniuk attól, hogy zaklatni fogják őket. Angelina Jolie és Brad Pitt úgy döntött, hogy hamarosan érkező ikreik a dél-franciaországi Nizza egyik közkorházában születnek majd me
2008. július 5. szombat 07:10 - Hírextra
Nizzában, csak a tengerpari kórház közelében lézengő paparazzók emlékeztetnek arra, hogy valamilyen sztár tartózkodik a városban. A máshol megszokott tömegjelenetek azonban elmaradtak.

A helyiek már-már büszkék arra, hogy Monte-Carlóval, vagy Cannes-al szemben nem hatja meg őket, ha valamilyen celeb tűnik fel köztük. Valószínűleg ezért választotta Angelina Jolie és Brad Pitt, avagy ahogy a sajtó újabban emlegeti őket: Brangelina Nizzát két héten belül várt ikreik szülőhelyéül.

A kórházba igyekvő Pittet például nem zaklatják az autogramm kérők. "A franciák tisztelik a magánéletet, de egyben úgy gondolják, hogy a celebek semmivel sem jobbak náluk. A nők nem vágynak arra, hogy olyanok legyenek, mint Angelina" - magyarázta az AP-nek Nancy Wilson, egy helyi angol nyelvű lap szerkesztője.

Így aztán ez a hozzáállás legalább annyira távoltartja a kiváncsiskodókat, mint amikor 2006-ban Jolie Namíbiában szülte meg kislányát, Shiloh-t. Az afrikai ország kormánya csak akkor adott vízumot az odaérkező újságíróknak, ha azt a pár írásban jóváhagyta.

A helyi turistahivatal illetékese azt mesélte, hogy a sztárok úgy érzik: Nizzában egyszerű emberként járhatnak-kelhetnek. A múlt héten egy patikában például a Született feleségek csillaga, Eva Longoria és férje, Tony Parker bukkant fel, de a helyiek úgy kezelték őket, mintha hétköznapi vásárlók lettek volna.

A luxushoz szokott sztárok mindezek ellenére azért nem tudják megtagadni magukat. Bár Jolie egy közkórház szülészetén várja ikrei születését, egy elsötétített üvegű szobát kapott, remek kilátással a Földközi-tengerre.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását