2024. április 24. - György

Áram ütötte agyon a TV szerelőt

Áramütése miatt vesztette életét egy fiatal kábeltévé-szerelő Nagykónyiban, a tragédiában feltehetőleg több szabálytalanság is közrejátszott - értesült a HavariaPress.
2008. július 4. péntek 07:55 - Hírextra
A 21 éves szedresi férfi, aki egy kft. alvállalkozó cégénél dolgozott, úgy épített ki egy kábeltévé-vezetéket a tolnai községben, hogy az elektromos hálózat terhelés alatt állt. A szerencsétlenül járt férfi egy oszlopon dolgozott, amikor a halálos áramütés érte, s mivel rajta volt a biztosító heveder, nem esett le az oszlopról, úgy kellett leemelni onnan. Mint kiderült, az elhunyt 2-3 hónapja volt a cégnél, és megkapta a szükséges munkavédelmi, illetve szakismereti képzést is. Ez alkalommal azonban több munkavédelmi előírást megszegve dolgozott, s az elsődleges információk szerint éppen emiatt következhetett be a tragédia. Kiderült az is, hogy a munkálatokat bejelentés nélkül, szakszerűtlenül végezték, így a rendőrség foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt indított nyomozást az ügyben, több szakértő bevonásával.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását