2024. május 15. - Zsófia, Szonja

11 század döntött a pótválogatón

A Sík Márton, Beé István, Boros Gergely, Bozsik Gábor összeállítású egység nyerte a Szegeden rendezett kajakos olimpiai pótválogatót K-4 1000 m-en. A frissen alakult csapat mindössze 11 századmásodperccel előzte meg a Gyökös Lajos, Kökény Roland, Vereckei
2008. július 4. péntek 11:31 - Hírextra
Ezzel érdekes helyezet állt elő, ugyanis a férfi kajak szakág hét kvótát szerzett az ötkarikás játékokra, most pedig már nyolc versenyző kvalifikálta magát a csapatba (eddig egyesben Vereckei (500 m) és Benkő Zoltán (1000 m), párosban pedig a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor duó (500 és 1000 m) került be az utazók közé).

"Ahogy korábban is mondtam, sajnos valakit ki kell venni a hajóból és Vereckei Ákost ültetni be a helyére. Egyelőre egyeztetek, de a délutáni elnökségi ülésen már előterjesztem a javaslatomat" - mondta az MTI-nek Angyal Zoltán szövetségi kapitány, aki egyetlen férfi versenyzőnek sem engedélyezi a duplázást egyazon távon. A szakember hozzátette: előzetesen kvótacserét kértek a nemzetközi szövetségtől (a fel nem használt női kajakos, illetve kenus indulási jogokért), de elutasító választ kaptak.

A szövetség elnöksége 14 órától ül össze, hogy jóváhagyja a pekingi csapat összetételét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását