2022. július 1. - Tihamér, Annamária

Hamarosan meglesz a MÁV ÁBE utódja

A Népszabadság értesülése szerint július közepéig lehet ajánlatot tenni a MÁV Biztosító Egyesület kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) üzletágára; a Napi Gazdaság úgy tudja, július 24-re hívták össze az egyesület újabb rendkívüli közgyűlését.
2008. július 3. csütörtök 08:15 - Hírextra
Mind két lap úgy értesült, hogy eddig hat biztosító tájékozódott arról, érdemes-e átvenni a MÁV Biztosító mintegy 195 ezer kgfb-szerződését. A Népszabadság az is tudni véli, hogy e hat társaság a Genertel, a Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE), a K and H Biztosító, a Magyar Posta Biztosító, a Signal, és az Union.

Mint a Népszabadság írja, a biztosítók egyelőre az adatok kiértékelésénél tartanak. Egyik társaságnál sem mondták, hogy vissza nem térő üzleti lehetőséget látnak az állomány átvételében, vagy éppen ellenkezőleg, visszarettentek volna attól, amit a MÁV Biztosító könyveiben láttak.

A Napi Gazdaság arról is beszámol, hogy ha lesz üzlet, akkor a közgyűlési határozat nyomán a tagok számára 30 napra megnyílik az átszerződés lehetősége.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását