2024. május 14. - Bonifác

Ki játszik az Arsenal Haladás meccsen?

Egyelőre nem tudni, hogy az Arsenal sztárjai közül kik lépnek pályára július 22-én Szombathelyen, a Haladás ellen. Az edzőmérkőzésről szóló szerződést szerdán a sajtó munkatársainak jelenlétében írta alá az angol klub részéről az UEFA licensszel rendelkez
2008. július 2. szerda 16:23 - Hírextra
Gelei Károly elmondta: az Arsenal játékosai edzőtáborban lesznek, onnan utazik a teljes 25 fős keret a szombathelyi felkészülési mérkőzésre, az azonban csak a találkozó előtti időszakban dől el, hogy a sztárjátékosok közül pontosan kik fognak majd pályára lépni a Haladás ellen. Reményei szerint azonban mind a 25 játékos szerephez jut majd a mérkőzésen.

Gelei Károly úgy fogalmazott, az NB II Nyugati csoportjában győztes, ezzel az első osztályba ismét felkerült Haladás játékosai és közönsége számára egyfajta "jutalomjáték" lesz, hogy megmérkőzhetnek a világ egyik legjobb csapatával.

A sportmenedzser újságírói kérdésekre válaszolva üzleti titoknak nevezte, hogy mennyiért vállalta az Arsenal a szombathelyi vendégszereplést, sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó azt a sajtóban már megjelent állítást, amely szerint ez az összeg 50 millió forint lenne.

Hozzátette, "nem elsősorban üzleti" szempontok alapján választották ki a mérkőzés helyét, hiszen lett volna a környéken nagyobb befogadó képességű stadion is.

Halmai Gábor közölte: a szombathelyi stadionban 12 ezer férőhely van, 2500 ülőhelyet és 9500 állóhelyet tudnak értékesíteni, teltházra számítanak, a jegyárakról pedig a napokban döntenek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását