2023. január 30. - Martina, Gerda

Van, VOLT, lesz

Július 2-án végérvényesen elindul Magyarország legkedveltebb vidéki fesztiválja, a VOLT Fesztivál. Azt már tudjuk, hogy a négynapos soproni bulin kik lépnek fel, de tekintsünk most egy kicsit a kulisszák mögé.
2008. június 30. hétfő 22:30 - Hírextra
A fesztivál négy napja alatt több száz külföldi fellépő érkezik a VOLT-ra, köztük számos állt elő idén is különleges kéréssel.

A legtöbben elégedettek Sopron szállodáival, néhányan a nemzetközi fellépők közül azonban Bécs legdrágább hoteljeiben kértek szállást. Az egyik legismertebb és legkeresettebb VOLT-sztár viszont nem hajlandó elegáns, drága hotelben megszállni, ő kifejezetten családiasabb, soproni motellszobát kért magának. Senki ne lepődjön tehát meg, ha a szálló folyosóján világsztárokkal fut össze...

Szintén vannak, kik kizárólag luxusautóval hajlandók megérkezni a schwechati reptérről a fesztiválra, Louie Austen viszont idén is vonattal érkezik Bécsből, hogy fehér öltönyében Senor Coconuttal közösen lépjen a VOLT színpadára. A turnézó csapatok zöme luxusbuszokkal ún. nightlinerekkel érkezik Sopronba, így két koncert között menet közben aludhatnak, ehetnek, ihatnak.

MC Spee, a Dreadzone-MC külön kérése volt, hogy vagy a helyi foci csapat, vagy a fesztivál hivatalos pólójában léphessen színpadra. Már készül számára a VOLT-os póló.

A külföldi fellépők egyre nagyobb része csakis bio-ételeket fogyaszt, sőt nemhogy húst, de tejterméket sem eszik, azonban van egy nyolctagú zenekar, mely képesnek tartja magát 100 üveg sört, 10 üveg vodkát és hasonló mennyiségű whiskey-t legurítani egy fellépés után. Az igazi ínyencek a helyi ízekre esküsznek: a magyaros ételek mellett van, ki házi barack pálinkát rendelt az öltözőjébe. S van olyan sztár, aki mindig tudni akarja, mi történik odahaza, így a USA Today friss számát is kéri a harapnivaló mellé.

Az pedig szinte természetes, hogy a legtöbben háziomozi-rendszert, játékkonzolt, óriás hangerejű hifit kérnek az öltözőjükbe, de azt még nem sikerült megfejtenie a szervezőknek miért kell egy hattagú csapat másfél órás koncertjéhez 150 db törölköző...
Forrás: kulturpart.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását