2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Titkos helyen vetítik le a Jud Süss című filmet

Július 4-én, pénteken este egy harmadik helyszínen mindenképpen bemutatják az 1940-ben forgatott Jud Süss című filmet, sőt egymás után kétszer is - írja a pénteki Népszava.
2008. június 27. péntek 08:09 - Hírextra
A lap felidézi, hogy a Magyarok Világszövetsége után az újpesti katolikus plébánia is megtiltotta Joseph Goebbels durván antiszemita propagandafilmjének vetítését. A művet a könyvkiadó Gede testvérek cége, illetve ifjabb Hegedűs Lórántné Kovács Enikő, Budakeszi alpolgármestere anyagi és erkölcsi támogatásával azonban mégis bemutatják.

Gede Tibor az egyik szélsőséges internetes portálnak nyilatkozott arról, hogy egy harmadik helyen mindenképpen lesz bemutató. A vetítés helyszínét titokban tartják, azt csak az utolsó pillanatban kívánják közölni a telefonon jegyet rendelőkkel.

A Népszava úgy tudja, hogy valószínűleg ifjabb Hegedűs Lóránt Szabadság téri templomának katakombaszínháza ad helyet az előadásoknak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását