2023. október 1. - Malvin

Nem hagyja abba a szoptatást a popdíva

Az énekesnő szerint egy egészséges gyerek fontosabb bármelyik csodadiétánál. A 27 éves énekesnő január 12-én adott életet első gyermekének, a kis Max Liron Bratman-nek. A szülés után a hölgyek minél előbb igyekeznek visszanyerni régi alakjukat.
2008. június 26. csütörtök 07:03 - Hírextra
Ugyanakkor sokkal fontosabbnak tartja azt, hogy a kisfiú egészségesen fejlődjön, és ezért még sokáig anyatejjel szeretné táplálni. A fogyókúra és a szoptatás azonban ősi ellenségek, ezért az énekesnő úgy döntött, hogy elhalasztja a diétát. Egészen pontosan két évvel, ennyi ideig szeretné ugyanis szoptatni Max-et.

- Christina sok nőt ismer, akik két évig anyatejjel etették a gyermeküket. Azt hallotta, hogy Demi Moore is ezt a tábort erősíti – mesélte a Star magazinnak a család barátja.

A szoptatás egyébként kifejezetten jót tett az énekesnő melleinek: az addig is formás idomok pár hónap alatt XXL-esre duzzadtak, aminek természetesen férje, Jordan örül a legjobban.
Forrás: netbulvár.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását