2024. május 3. - Tímea, Irma

Megbénult a 7-es

Hosszabb időre megbénult a forgalom a 7-es főút Zala megyei szakaszán, ahol három kamion és egy személyautó ütközött egymásnak - értesült a HavariaPress.
2008. június 23. hétfő 18:58 - Hírextra
A délután fél kettő körül történt baleset előtt egy személygépkocsi forgalmi okokból lassított, és ugyanezt tette a mögötte haladó két kamion is. Egy hátulról érkező harmadik kamion azonban már nem tudott időben megállni, belerohant az előtte lassító kamionba, majd továbbhaladva egymásnak tolta az előtte lévő három járművet.

A galamboki és a marcali elágazó közötti balesetben a vétkes szlovák kamion utasa szenvedett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat a rendőrök terelőútra irányították. A baleset körülményeinek, valamint a felelősség kérdésének tisztázására a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon indítottak vizsgálatot.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását