2024. május 5. - Györgyi

Egy másik hajláktalan verhette félholtra a férfit

Egy másik hajléktalant gyanúsít a rendőrség annak a fedél nélküli férfinak a brutális összeverése miatt, akit a múlt hét végén találtak félholtan egy nyíregyházi parkban - értesült a HavariaPress.
2008. június 19. csütörtök 11:24 - Hírextra
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya által elfogott 54 éves hajléktalan a gyanú szerint rendszeresen terrorizálta hasonló sorsú társait. A kis híján végzetes napon a Széna téri parkban támadott rá egy másik elesett férfira, és olyan súlyosan bántalmazta, hogy az illetőt életveszélyes állapotban kellett kórházba vinni. A nyomozás során azóta egy másik fedél nélkül élő is azt vallotta, hogy a gyanúsított megverte őt, és elvette pénzét. Az erőszakos bűncselekmények miatt már korábban is büntetett férfit most életveszélyt okozó testi sértés és rablás megalapozott gyanújával vette őrizetbe a rendőrség, előzetes letartóztatását kezdeményezik.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását