2024. május 2. - Zsigmond

Újabb rendőr vallott a parancsnokára

Egy felfüggesztett börtönbüntetéssel és lefokozással fenyegetett közrendőr tegnap a bíróságon bevallotta: a parancsnoka törte el 2006. október 23-án egy már megbilincselt férfi ujját - írja a Magyar Nemzet.
2008. június 18. szerda 10:11 - Hírextra
Állítását több rendőr tanú megerősítette. Ez a második olyan ügy, amelyben a rendőr vádlott felettesére tesz terhelő vallomást. Drámai jelenetek játszódtak le tegnap a Fővárosi Ítélőtáblán, ahol másodfokon tárgyalták a hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazással és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértéssel vádolt G. Csaba törzsőrmester ügyét. A vádlott, akit első fokon egy év nyolc hónap, három esztendőre felfüggesztett börtönbüntetéssel és lefokozással büntetett a Fővárosi Bíróság, tegnap a tárgyalás elején fölállt, és bejelentette: parancsnoka, V. László törte el 2006. október 23-án egy már megbilincselt férfinak, Fábián Gábornak a bal középső ujját. Közlése szerint ezt eddig azért nem mondta el, mert sem a nyomozó ügyészek, sem az elsőfokú bíróság nem kérdezte tőle, ki volt az igazi elkövető. Ő pedig csupán saját ártatlanságát hangoztatta. A vádlott rámutatott: azért kénytelen most mindezt bevallani, mert súlyos börtönbüntetéssel és lefokozással fenyegetik, így nem tarthatja a hátát tovább a parancsnokának, akinek a bosszújától azonban tart.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását