2024. május 16. - Mózes, Botond

Sikeres az Ajánlói Program

A cég kezdeményezéseként létrehozott Ajánlói Program keretében a szerződött partnerek, akik egy-egy régióban ismert és elismert informatikai szolgáltatók, továbbajánlják ügyfeleiknek a rEVOLUTION megoldásait.
2008. június 17. kedd 14:18 - Hírextra
A vidéki régiókban kifejezetten sikeres program eredményeképpen nagy értékű Iroda++ és Microsoft Dynamics NAV bevezetésére is sor került már.

A rEVOLUTION értékesítési adataiból végzett felmérésből kiderült, hogy eladásaik közel 70%-a a Közép-Magyarországi régióból származik, amelyben kiemelkedően magas a budapesti értékesítések aránya. A maradék 30%-on az ország többi régiója osztozik a nyugati régiók enyhe fölényével. A vállalat ez alapján tűzte ki célul a dinamikusabb vidéki terjeszkedést, amihez az Ajánlói Programot választotta eszközül.

"Értékesítőink piaci tapasztalatai alapján döntöttünk az Ajánlói Program létrehozása mellett. A vidéki vállalkozások informatikai fejlesztéseinél meglátásunk szerint döntő jelentősége van a személyes kapcsolatoknak és a bizalomnak; azt látjuk, hogy a fővárostól távolabb a bizalmat sokkal nehezebb a hírnév, az elért eredmények és egy-két személyes találkozó alapján kiérdemelni. Számos vidéki cég ezért helyi, bevált informatikai szolgáltatóját kéri fel arra, hogy segítsenek számukra az ügyvitel és a vállalatirányítás területén is; erre azonban - különösen a nagyobb, vállalatirányítási rendszerek esetén - a tipikusan főként rendszergazdai és infrastruktúra-üzemeltetési szolgáltatásokat nyújtó, valamint hardvert és rendszerszoftvereket értékesítő partner nincs felkészülve. A rEVOLUTION olyan vidéki partnereket keresett meg a program keretében, amelyek ismerik a helyi cégeket, és segítséget tudnak nekik nyújtani az ügyviteli rendszer kiválasztásában. -nyilatkozta a programról Kustos Ferenc, a rEVOLUTION marketing igazgatója.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a pályázati források továbbra is előnyben részesítik a vidéki vállalkozásokat, akiknek a budapestiek és pest megyeiek 65%-os önrészével szemben önerőből elég 50%-ot hozzátenni a fejlesztéshez, ráadásul sokkal nagyobb pályázható keretösszegek állnak rendelkezésükre. Habár a pályázati kiírás ily módon segíti a Központi Régión kívüli cégeket a finanszírozásban, erősíteni kell a vidéki vállalatok pályázási kedvét, mert sokszor nem látják a pályázatok és az informatikai beruházások szerepét, vagy - állítja a rEVOLUTION tapasztalataira hivatkozva - nem hisznek abban, hogy valóban forrásokhoz lehet jutni pályázatok révén.

Ezt leginkább széleskörű tájékoztatással, egyfajta oktatással lehet elérni. A vidéki cégek között ezért előnyös helyzetben vannak azok a régiók, ahol a magasabb szintű cégkultúrának köszönhetően jelen van az igény a fejlesztésre, modernizációra. Az Ajánlói Program segítségével már több nagy értékű rendszerbevezetés is történt a nyugati országrészben, és számos olyan cég van, akiknél jelenleg folynak a tárgyalások az optimális ügyviteli rendszer kialakításával kapcsolatban - erősítette meg Kustos Ferenc.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását