2024. április 29. - Péter

Öttusa OB Fehérvárott

Pénteken és szombaton rendezik Székesfehérváron a felnőtt öttusázók idei egyéni és csapatbajnokságát. Hiányzik majd a mezőnyből a budapesti világbajnokságon megsérült Horváth Viktor, akinek ugyan szépen javul a jobb vádlija, de még éppen csak elkezdte a k
2008. június 17. kedd 14:35 - Hírextra
Kulcsár Antal női szövetségi kapitány, egyben az Alba Volán-Bericap szakmai igazgatója ezzel kapcsolatban az MTI-nek elmondta: folytatódik a mágnes ágyas kezelés, intenzívebbé válik a gyógytorna, de a jegelés már abbamaradt. "Fájdalommentesen jár, hamarosan eldöntjük, hogy mikor kezdjen el futni és vívni" - tette hozzá.
Nem indul az ob-n a korábban ugyancsak sérült Németh Róbert sem, illetve Balogh Gábor, akit a klubja nem nevezett, miután a vb-t követően pihent, most pedig már az olimpiára készül.
A nőknél Tóth Adrienn hiányzik majd, ő a junior világbajnokságra szeretne eredményesen felkészülni.
Tavaly fiatalok nyertek, a férfiaknál Tibolya Péter, a nők mezőnyében Gyenesei Leila bizonyult a legjobbnak. Csapatban a KSI és az Alba Volán-Baricap végzett az élen.
Az SCD Holding országos bajnokságon pénteken a női, szombaton a férfi versenyt rendezik az Alba Volán sporttelepén (lövészet 7:30 ó, vívás 9:45 ó, futás 18 ó), a városi uszodában (13:40 ó) és a Jakab Endre Lovardában (16 ó).
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását