2024. április 26. - Ervin

Tovább nyomoznak a Benedek-ügyben

Indokoltnak találta az ügyészség a Benedek Fülöp és gyanúsított társai által beadott bizonyítási indítványokat, ezért - az előzetes tervekkel ellentétben - mégsem lezárják, hanem egy hónappal meghosszabbítják a nyomozás határidejét a hivatali visszaélések
2008. június 16. hétfő 08:20 - Hírextra
A lap úgy értesült, hogy a vizsgálat új határideje július 16, s eddig az időpontig további tanúkat hallgatnak ki.

Benedek Fülöp volt földművelésügyi szakállamtitkárt - aki jelenleg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. földügyekért felelős vezérigazgató-helyettese - azért gyanúsítja hivatali visszaéléssel a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség, mert jogellenesen befolyásolta a székesfehérvári földhivatalt annak érdekében, hogy egy pákozdi földterületet vonjon ki a művelés alól - olvasható a Magyar Nemzetben.

A lap kitért arra is, hogy időközben Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója - akit egy korábbi sajtótájékoztatóján igazoltattak a rendőrök - levelet írt Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitánynak, amelyben bejelentette: szerdán újabb sajtótájékoztatót tart a Nemzeti Vagyonkezelő székháza előtt Benedek Fülöp korrupciós ügyében. Budai azt kérte, ezúttal a rendőrök ne zavarják meg igazoltatással az eseményt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását