2024. április 30. - Katalin, Kitti

Dudás kidőlt

Dudás Ádám, a Győri ETO FC középpályása keresztszalag-szakadást szenvedett, ezért nem lehet ott a júliusi, csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon.
2008. június 14. szombat 07:40 - Hírextra
A magyar csapat Simon Ádám után - az MTK védője a selejtezők elitkörében, a Ciprus elleni találkozón szenvedett bokatörést - újabb játékost vesztett. Sisa Tibor szövetségi edző egyelőre nem döntött arról, kit hív meg Dudás helyett a keretbe, amelynek tagjai június 25-én kezdik meg a felkészülést a kontinenstornára.

"Nagyon sajnálom Dudást, ő olyan játékos, aki mindig bizonyítani akar, és ezt az Eb-n meg is tehette volna. Beszéltem vele, gyors felépülést kívántam neki, és remélem, így is lesz. A sérülésveszély sajnos benne van a futballban, azért jelöltem ki tizennyolc vésztartalékot, hogy váratlan helyzetekben legyen kikre számítani" - mondta Sisa a szövetség honlapjának.

A magyarok a csoportmeccsek során július 14-én Bulgáriával, 17-én Spanyolországgal, 20-án pedig Németországgal találkoznak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását