2024. április 29. - Péter

Kvótákért szállnak vízre evezőseink

Vasárnaptól kerül sor az evezősök végső olimpiai kvótaszerző versenyére, amelyen két magyar egység száll vízre. A női könnyűsúlyú kétpárban próbálkozó Novák Zsófia, Hajdú Zsuzsanna duóra és a férfi kormányos nélküli kettesek között versenyző Vinkó Gáspár,
2008. június 13. péntek 16:24 - Hírextra

"Mindenki itt lesz, akinek korábban nem sikerült kvótát szereznie, a nőknél 12, a férfiaknál pedig 13 egység nevezett és számonként csak az első kettő utazhat majd Pekingbe. Tudjuk, hogy nincs sok esélyünk, de a remény hal meg utoljára" - fogalmazott az MTI érdeklődésére Melis Zoltán szövetségi kapitány.

A magyarok eddig egy hajóval, a Varga Tamás és Hirling Zsolt alkotta könnyűsúlyú kétpárevezőssel kvalifikálták magukat az olimpiára, amennyiben nem sikerül gyarapítani az egységek számát, mindössze ez az egy duó képviseli majd a magyar színeket a kínai fővárosban.
Vasárnap az elő-, hétfőn pedig a reményfutamokat rendezik Poznanban, kedden következik a középdöntő, a zárónapon pedig a finálé.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását