2024. május 4. - Mónika, Flórián

Rendőrök versenye

Veszprém és Somogy megyei rendőr nyerte a kedd este zárult 16. motorkerékpáros, illetve 14. gépkocsivezetői országos járőrversenyt Nyíregyházán - közölte a rendező Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
2008. június 11. szerda 10:58 - Hírextra
A motorosok között a Veszprém megyei Homonnai Péter törzszászlós a Komárom-Esztergom megyei Sárkány Levente zászlós és a Heves megyei Szegedi Henrik főtörzsőrmester előtt végzett az első helyen - mondta szerdán Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a személygépkocsis járőrök között a Somogy megyei Orbán Zoltán zászlós bizonyult a legjobbnak, a Fejér megyei Vida Zsolt törzszászlós és a Győr-Sopron-Moson megyei Horváth Zoltán, ugyancsak törzszászlós előtt.

Az összesített csapatversenyt Borsod Abaúj-Zemplén nyerte, a csapat tagjai Német Zoltán, Bene Ferenc főtörzszászlósok, Budinszki Sándor és Béres Gábor törzsőrmesterek voltak. Második helyen Csongrád, a harmadikon pedig Heves megye csapata zárt.

A rendező Szabolcs megye járőrei versenyen kívül indultak, hogy a helyismeret ne jelentsen előnyt számukra a vetélkedésben. Az eredményeiket figyelembe véve, csapatversenyben első helyet szereztek volna, s egyéniben is lett volna egy első helyezésük, illetve két második - jegyezte meg a szóvivő.
Az országos rendőr járőrverseny 80 résztvevőjének motorkerékpárral és személygépkocsival úgynevezett szabályossági, valamint ügyességi és gyorsasági feladatokat kellett teljesíteniük.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását