2024. május 9. - Gergely

Az infláció mindenkit taccsra vág

A Fidesz szerint a magyar gazdaságnak, a vállalkozóknak, a családoknak és a nyugdíjasoknak is nagyon rossz hír, hogy vártnál is rosszabbak az inflációs adatok - írta szerdai közleményében Mádi László, az ellenzéki párt képviselője.
2008. június 11. szerda 12:34 - Hírextra
A politikus arra reagált, hogy a Központi Statisztikai Hivatal szerdán közzétett adatai szerint a fogyasztói árak az idén májusban 1,1 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet, míg az elemzők 6,6 százalékos inflációt vártak májusra.

Mádi László úgy értékelt: a szocialisták tisztességtelen helyzetbe sodorták az országot, feladták a válságkezelés reményét, a hatalomhoz görcsösen ragaszkodva csak túlélni akarnak, a helyzet azonban magától nem fog megoldódni.

A fideszes politikus szerint a szocialista párt képtelen arra, hogy komoly, megbízható kormányzati programot adjon, ezért a mostani szociális és gazdasági válságra az előrehozott választás jelenthet megoldást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását