2024. május 13. - Szervác, Imola

Három új Mio készülék és egy új térképszoftver a navigációs piacon

Egyszerre három új készüléket dobott piacra a MIO, a navigációs készülékeket és szoftvereket forgalmazó cég. Az új Moov-sorozatába tartozó PNA-k az eddigi C széria családot váltják fel.
2008. június 9. hétfő 13:10 - Hírextra
A könnyű és vékony Moov 200 3,5 inches sík képernyője kiváló nappali/éjszakai megjelenítést biztosít könnyen olvasható térképeinek köszönhetően. A Moov 330 GPS készülék, tökéletes navigálást biztosít a 4,3 inches széles képernyőjén.

A készülékek a NavPix™ technológiát használják, így egyszerűvé válik a fotók közötti navigálás. Mindkét készülék 13 illetve 38 előretelepített európai országot tartalmaz.

A Moov 360 Europe készülék napjaink egyik leginnovatívabb és legstílusosabb GPS-e. A nagyszerűen megtervezett, szupervékony profil a legújabb technológiát, a Moov sorozatban használt SiRFInstantFixII GPS vevőt rejti magában. Bluetooth kihangosítással rendelkezik.
A MOOV 360 előretelepített 38 európai ország térképét tartalmazza.

A könnyű és vékony MOOV készülékek az új SIRFstarIII GPS vevővel és SiRFInstantFix II GPS technológiával rendelkeznek, melynek köszönhetően, akár öt másodperc alatt "elindulhat" a GPS, gyorsabb az útvonal- és az újratervezés is.

Az új készülékek mellett megjelent az új 2008-as Mio Map is, amely rengeteg innovatív és egyedi Mio alkalmazással bővült. Az új szoftver egyszerűbben kezelhető menüvel, könnyebb kereséssel és lényegesen jobb térképnézettel rendelkezik. A térkép mindig a helyi nyelven mutatja a város- és utcaneveket. Cseh nyelven a Cseh Köztársaságban, magyar nyelven Magyarországon, ezáltal könnyebbé teszi a helyi címek megtalálását, nincs szükség arra, hogy váltogasson a nyelvek között navigálás közben.

A NavPix™ egy olyan forradalmi megoldás, amely lehetővé teszi, hogy az általunk, vagy az internetről letöltött képek helyszínére egy kattintással odanavigálhassunk.

A fonetikus billentyűzet lehetővé teszi a keresést különböző nyelveken, akár helyesírási hibák mellett is. Segít áthidalni azt a problémát, hogy a különböző város- és utcaneveket bizonyos nyelveken másképpen ejtünk, írunk és ismerünk egy adott országban. (Bukarest vagy Bucureşti). Nem szükséges országot választani, elég, ha csak a várost, utcanevet, irányítószámot írjuk be a célpont meghatározásához.

Az új program könnyebb és gyorsabb címkeresést biztosít, kevesebb kattintással juthatunk el a célpontunkhoz.

A Moov sorozat forgalmazója az LCP Systems Kft.
Forrás: Gáti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását