2024. április 27. - Zita

Szaporodnak az államtitkárok

Az oktatási és kulturális tárca koordinációs szakállamtitkárának nevezte ki Balogh Gyulát június elsejei hatállyal Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, Hiller István miniszter előterjesztésére - közölte a tárca sajtóirodája hétfőn az MTI-vel.
2008. június 3. kedd 06:55 - Hírextra
A jogász végzettségű Balogh Gyula 1973. március 4-én született Jászberényben. 1998-tól 2004-ig titkárságvezetőként dolgozott a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumában, majd 2006-ig az Országgyűlés Hivatalának főosztályvezető-helyettese volt; 2006-tól az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) kabinetfőnöke.

A tárcánál így már két államtitkár és hat szakállamtitkár dolgozik. Arató Gergely és Csák Ferenc államtitkárként tevékenykedik, a szakállamtitkárok között van Bogyay Katalin (nemzetközi), Manherz Károly (felsőoktatási és tudományos), Schneider Márta (kulturális), Szüdi János (közoktatási) és Závecz Ferenc (fejlesztési és gazdasági).
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását