2023. december 6. - Miklós

Nagyot kaszálnak a fideszesek

Salgótarján körforgalmi csomópontjaiban kaszálják le a füvet szerdán a városi közgyűlés fideszes képviselői, hogy rendezett állapotokat teremtsenek az egyébként állami tulajdonú területeken - tájékoztatta az MTI-t kedden a Fidesz egyik képviselője.
2008. június 3. kedd 12:38 - Hírextra
Szabó Péter elmondta: méteres magasságban áll a gaz a négy csomópontban, a problémát lakossági fórumokon is felvetették az érintett lakókörzetekben élők.

A körforgalmi csomópontok területe nem az önkormányzaté, oda közmunkásokat nem küldhetnek dolgozni, ezért a Fidesz-frakció képviselői úgy döntöttek, maguk teszik rendbe a területet - közölte.

Hozzátette: Székyné Sztrémi Melinda (Fidesz) polgármester is részt vesz a szerda délutánra meghirdetett akcióban.

Az állami tulajdonú körforgalmi csomópontok kezelője a Nógrád Megyei Állami Közútkezelő Kht. Az önkormányzat még az elején javasolta, hogy városképi szempontok miatt saját költségén szökőkutakat épít ki a körforgalmakban, és noha a csomópontok karbantartási kötelezettsége a kht.-é, az önkormányzat ennek finanszírozásában is részt vesz.

A szerződést nemrégiben írták alá, és ennek alapján elkezdődött a körforgalmak növényzetének rendezése, a munkák első lépcsőben Zagyvapálfalván az egymáshoz közeli két csomópontban kezdődnek meg - mondta az MTI-nek Ürmössy Ákos, a kht. ügyvezető igazgatója.

Ürmössy Ákos, aki az MTI-től értesült a tervezett kaszálásról, hozzátette: megkeresi a szervezőt, és tájékoztatja őket az akció balesetveszélyességéről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását