2024. május 5. - Györgyi

Kétmilliót vittek el az álrendőrök

Kétmillió forintot lopott el egy idős embertől két álrendőr Kocson, a sértett mégis csak akkor tett feljelentést, amikor a vakmerő bűnözők ismét felkeresték - értesült a HavariaPress.
2008. június 3. kedd 11:26 - Hírextra
A magukat civil ruhás nyomozóknak kiadó csalók még múlt pénteken kerestek fel egy 75 éves férfit a Komárom-Esztergom megyei településen, helyszíni szemle ürügyén. A POLICE feliratú jelvényt is felmutató elkövetők elterelték a gyanútlan idős ember figyelmét, majd ellopták kétmillió forintnyi megtakarított pénzét, amit a sértett a háza tetőszerkezetének cseréjére tett félre. Az idős férfi ennek ellenére nem tett semmit: a rendőrséget csak hétfőn délután értesítette, miután a csalók ismét megjelentek nála és újabb helyszíni szemlét akartak tartani a házában. A bácsi ezt már nem engedte, és mivel telefonja nincs, buszra ült és személyesen kereste fel a Tatai Rendőrkapitányságot, hogy megtegye a feljelentést.
Forrás: Havaria Press
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását