2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Az Eb alatt többet vonatoznak a rendőrök

Csütörtöktől folyamatos lesz az osztrák rendőri jelenlét a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV) által indított, a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek helyszíneire tartó vonatokon, ugyanakkor a vasúttársaság határállomásain nem állítják vissza az
2008. június 3. kedd 17:02 - Hírextra
Az osztrák rendőrség a sokkal korszerűbb mobilellenőrzést alkalmazza, így a vonatok menetrendje nem változik - közölte kedden a társaság.

Tájékoztatása szerint a rendőrök a soproni, szentgotthárdi, illetve fertőszentmiklósi határállomáson szállnak majd fel a mérkőzésekre induló vonatokra, és szúrópróbaszerűen ellenőrzik az átlépéshez szükséges okmányok - régi vagy új típusú személyi igazolvány, útlevél - meglétét, érvényességét. A határállomásokon folyamatos rendőri jelenlétre kell számítani.

A szombaton kezdődő, Ausztria és Svájc által közösen rendezendő Eb ideje alatt az Osztrák Szövetségi Vasút a GYSEV közreműködésével különvonatokat indít Wien Südbahnhofról Sopronba, a nyolcaddöntők mérkőzései után 0 órakor, a negyeddöntők, az elődöntők és a döntő után 0 és 1 órakor - áll a közleményben.

A tervek szerint a nyolcaddöntőre, a negyeddöntőre és a döntőre különvonatokat indítanak majd Magyarországról Bécsbe, ezeken a szerelvényeken az utasok biztosan számíthatnak ellenőrzésre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását