2024. április 27. - Zita

Lelőtte az eladónőt az ékszerrabló

Egy nőt szállítottak súlyos sérülésekkel kórházba a mentők a II. kerületből, ahol fegyveres támadás ért egy ékszerboltot a Retek utcában - jelenti a HavariaPress. Csütörtökön koraeste, 6 óra körül érte fegyveres támadás az ékszerboltot.
2008. május 30. péntek 07:23 - Hírextra
Többször is lőtt az a támadó, aki fegyverrel rabolt ki egy ékszerboltot a Retek utcában, s eközben súlyosan megsebesítette az alkalmazottat - jelenti a HavariaPress. A fegyveres támadás a Retek utca egyik ékszerboltját érte csütörtökön koraeste, 6 óra körül: egy fegyveres férfi lépett a boltba, majd az alkalmazottat megfenyegetve az ékszereket és a bevételt követelte. Az alkalmazott nő nem tett eleget a fenyegető felszólításnak, ezért a támadó több lövést adott le a boltban. A nőt az egyik lövedék eltalálta. A mentők, miután állapotát a helyszínen stabilizálták, a Szent János Kórházba szállították; sérülései súlyosak.

A rabló a felmarkolt ékszerekkel elmenekült, a rendőrség nagy erőkkel keresi. A lábán érte a lövés azt az eladónőt, aki a II. kerületi ékszerboltot ért támadás során sérült meg - jelenti a HavariaPress. A fegyveres férfi csütörtökön koraeste, 6 óra előtt pár perccel lépett a Retek utcai ékszerboltba, majd mintha vásárolni szeretne, kipakoltatott a pultra több arany ékszert. Néhány pillanatig tartó nézelődés után előkapta fegyverét, majd azzal fenyegetőzve, az ékszereket és a bevételt követelte az eladónőtől. Az alkalmazott ellenállt, mire a támadó combon lőtte a nőt, kitépte nyakából saját aranyláncát, felmarkolta a pultra kitett ékszereket és elmenekült. A férfi a szemtanúk szerint gyalogosan menekült a Fény utcai piac felé. A meglőtt nőt a mentők súlyos sérülésekkel szállították a Szent János Kórházba. A rendőrség nagy erőkkel keresi a fegyveres banditát.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását