2024. június 12. - Villő

Megdőlt a kézrázásrekord

A kilenc és fél órán át kezet rázó két amerikai, aki hétfőn rekordot döntött, igazán megérdemel egy elismerő kézfogást - de nem biztos, hogy akar. Fél órával így is túlszárnyalták az eddigi csúcstartó németeket.
2008. május 28. szerda 10:12 - Hírextra
A 31 éves Kevin Whittaker és a 30 esztendős Cory Jens elhatározta, hogy túlszárnyalja a németek korábban beállított 9 órás kézrázási csúcsát és jól hajráztak: "ráráztak" fél órát. Már csak a Guinness Rekordok Könyvének kell hitelesítenie a páratlan páros teljesítményt.

Whittaker elárulta, hogy merő lustaságból hajtottak rá a kézfogáscsúcsra: a leggyengébb rekordok közül pécézték ki. A százméteres futást például azonnal elvetették.

A kézrázás szabályai különben sem túl szigorúak, nem kell egymás szemébe nézni, és még udvariasságokat sem kell motyogni: egyszerűen fogni kell egymás tenyerét és folyamatosan le-föl rázogatni.

Bár a versenyzők szerint nem is volt olyan jó móka, sőt végül igazán fájdalmas lett, néhány technikai szünetet (mellékhelységben tett látogatást) azért megengedtek maguknak, s esteledvén egy hotel bárjában rázogatták tovább egymás kezét teljes kényelemben és némi alkohol kíséretében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását