2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

120 ezer néző előtt búcsúzott Hitzfeld és Kahn

Százhúszezer néző előtt búcsúzott az Indiában túrázó Bayern München labdarúgócsapatától Ottmar Hitzfeld vezetőedző és Oliver Kahn, az együttes kapusa.
2008. május 28. szerda 06:36 - Hírextra
Kahn 55 percig állt a kapuban az indiai bajnokság negyedik helyezettje, az AC Mohun Bagan ellen Kalkuttában 3-0-ás bajor győzelemmel végződött mérkőzésen.

A német hálóőr a szünetben különböző díjakat és kupákat vehetett át, valamint megajándékozták egy 8640 gyémánt darabból összerakott trófeával is. A lecserélt kapus a búcsú előtt egy tiszteletkört futott, a nézők felállva ünnepelték.

"Hihetetlen élmény volt, ilyen fantasztikus hangulatú meccsen búcsúzni" - mondta Kahn.
A kapus részére augusztusban a müncheni Allianz Arénában rendeznek egy külön búcsúmeccset is, melyen a Bayern München ellenfele a német válogatott lesz.

A kalkuttai a meccsen ült utoljára a müncheniek kispadján Ottmar Hitzfeld vezetőedző, aki július 1-től a svájci válogatott szövetségi kapitánya lesz.

Az ünnepi hangulatban kezdődött találkozó a hajrában kis híján félbeszakadt, amikor Breno, a müncheniek fiatal brazil futballistája beleszállt ellenfelébe. Brenót kiállították, az egymással összeverekedő játékosokat a játékvezető az asszisztensek segítségével választotta szét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását