2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A volt villalakó hőstette

Tiszteletbeli életmentővé avatták Ágicát. Az egykori villalakó két héttel ezelőtt nyújtott segítséget egy balesetet szenvedett idős hölgynek a Bosnyák téren. Hőstettéről az a két mentős is értesült, akik tavaly decemberben robogóval, orvosi felszerelés né
2008. május 27. kedd 10:16 - Hírextra
Siklósi Gábor és Péter Ferenc felkereste a műsorvezetőt, és egy Tiszteletbeli Életmentő Oklevéllel tüntették ki tettéért.

- Létrehoztunk egy díjat azok számára, akik segítséget nyújtanak bajba jutott embertársaiknak - mesélte Siklósi Gábor. - A célunk, hogy ezzel is fehívjuk az emberek figyelmét arra, hogy olykor akár életek is múlhatnak azon a pár alapvető elsősegélynyújtó mozzanaton, amit bárki megtehet egy baleset láttán. Ágica volt az első, de remélhetőleg nem az utolsó, akinek átadhattuk ezt az oklevelet.

A lány a Tiszteletbeli Életmentő Díj mellett átvehetett még egy elsősegélynyújtó dobozt, valamint részt vehetett egy ingyenes újraélesztő tanfolyamon is.

- Hatalmas megtiszteltetés volt ez számomra - mesélte Ágica. - Nem gondoltam, hogy bármilyen díjban részesülhetek, hiszen csak kötelességemet tettem egy embertársammal szemben. Nagyon hasznosnak tartom az újraélesztő tanfolyamot is, mivel utoljára tíz évvel ezelőtt részesültem ilyen oktatásban, amikor megszereztem a jogoítványomat.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását