2024. április 29. - Péter

Jó jegyei miatt verték agyon egy buzogánnyal

Egyre jobb iskolai eredményei miatt kellett meghalnia - egyes információk szerint - annak a tizenéves fiúnak, akit a rendőrség gyanúja szerint két osztálytársa gyilkolt meg a múlt hét közepén Kaposvárott.
2008. május 26. hétfő 10:58 - Hírextra

A HavariaPress úgy tudja, hogy a két gyanúsított buzogánnyal, vascsővel és egy nuncsakuval verte össze a 17 éves fiút, majd egy cukorgyári ülepítőtóba dobták áldozatukat, aki akkor még élt, és a vízben vesztette életét. Az eddigi információk szerint a gyilkosság szerdán történhetett, majd pénteken találták meg az áldozat holttestét, ezt követően rövid időn belül már meg is gyanúsították a bűncselekménnyel a két feltételezett elkövetőt.

Az ügy körülményeiről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon ma délelőtt tartanak részletes sajtótájékoztatót. Két osztálytársát gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy halálra vertek egy 17 éves fiút a múlt héten Kaposváron, makd egy tóba dobták az áldozatot. A nagyatádi Sz. László szerdán még ott volt az iskolájában a Kihívás Napi sportrendezvényen, majd nyoma veszett; pénteken délután egy tóban találták meg a holttestét. A rendőröket a meggyilkolt fiú osztálytársai hívták a tóhoz, ezután a nyomozók faggatni kezdték a megtalálókat: miért éppen az elhagyatott tónál keresték a fiút.

A hírügynökség értesülései szerint ezt követően az egyik megtalálót gyanúsították meg azzal, hogy társával megölte az áldozatot. A HavariaPress információi szerint az áldozat és a két tettes is a kaposvári Táncsics Gimnáziumba járt, jóbarátok, padtársak voltak. Kapcsolatuk azonban megromlott, állítólag azért, mert az utóbbi időkben a 17 éves fiúnak egyre jobbak lettek a jegyei. A végzetes napon a két tettes a tóhoz csalta áldozatát, ott nuncsakuval, vascsővel és egy buzogánnyal brutálisan összeverték, majd - még élve - a tóba dobták, és egy követ dobtak utána.

A holttestet pénteken találták meg a tóban, ahol a búvárok még jelenleg is kutatnak a tárgyi bizonyítékok (az áldozat mobiltelefonja és a gyilkos eszközök) után. A borzalmas gyilkosság pontos indítékát még homály fedi, de a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon hétfőn délelőtt 11 órára hirdettek sajtótájékoztatót a nyomozás részleteiről.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását