2024. március 29. - Auguszta

Kórházban halt meg a korlátnak ütköző motoros

Kórházba szállítását követően életét vesztette az a huszonéves osztrák nő, aki motorjával szalagkorlátnak hajtott az M1-es autópályán - értesült a HavariaPress. A végzetes baleset szerdán este fél nyolckor történt az autópálya Győr-Moson-Sopron megyei sza
2008. május 22. csütörtök 11:54 - Hírextra
Hegyeshalom felől Budapest irányába haladt egy Honda 600-as motorral egy 29 éves osztrák nő, amikor egy enyhe jobbkanyarban letért a belső sáv melletti aszfaltozott útpadkára, majd érintőlegesen ütközött a pályatesteket elválasztó szalagkorláttal. Ekkor megpróbálta a motorját visszakormányozni az útra, de ez nem sikerült neki, így többször nekipattant a szalagkorlátnak, majd elakadt a korlátban, lerepült a motorjáról, és a belső szalagkorlát mellé esett. A motorkerékpár ezután még üresen továbbgurult, és a forgalommal szemben, a vízelvezető árok alján állt meg. A szerencsétlenül járt 29 éves nő a kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe.
Forrás: Havaria Press
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását