2024. április 28. - Valéria

450 köbméter illegálisan lerakott hulladékot találtak

Mintegy 450 köbméter, engedély nélkül gyűjtött elektronikai hulladékot találtak a rendőrök és a környezetvédelmi felügyelők a Zala megyei Mikekarácsonyfán, egy lakóház udvarán - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-
2008. május 22. csütörtök 18:55 - Hírextra

Csizmazia Péter közölte: a Lenti Rendőrkapitányság rendőrei a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség munkatársaival szerdán tartottak ellenőrzést a mikekarácsonyfai családi háznál, miután információt kaptak arról, hogy az ott lakó férfi engedély nélküli hulladékbegyűjtéssel és hulladékkezelési tevékenységgel foglalkozik.

Az ellenőrzés során az udvaron, illetve a melléképületben halmokba ömlesztve találták a nagy mennyiségű, működésképtelen elektronikai cikket. A férfinak azonban nem volt engedélye elektronikai cikkek begyűjtésére és tárolására.

A rendőrség a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indított büntetőeljárást. A Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség a későbbiekben intézkedik a hulladék megfelelő elhelyezéséről - fűzte hozzá a rendőrségi sajtóreferens.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását