2024. április 29. - Péter

Törött karral is versenyez

Alberto Contador törött orsócsontja ellenére is folytatja a Giro d,Italia országúti kerékpáros körversenyt, amelyen hétfőn szünnap volt.
2008. május 19. hétfő 21:49 - Hírextra

"Albertónak közel a bal könyökéhez törött el a csontja. Ez egy kellemetlen sérülés, de folytatni akarja a versenyt" - mondta Philippe Maertens, az Astana csapat szóvivője, aki hozzátette, a tavalyi Tour de France győztese ennek megfelelően hétfőn is edzett.

"Ez a törés nem tette könnyebbé az utamat Milánóig, de motivált vagyok és a fájdalom ellenére is harcolni fogok. Az edzésen is éreztem a könyökömet, de teljes értékű munkát tudtam végezni, így miért kellene feladnom?" - mondta a 25 éves spanyol kerekes, aki egy szombati tömegbukásban sérült meg.

Contador a Giro idei egyik esélyese, s abban bízik, hogy a keddi egyéni időfutamon nem kerül ledolgozhatatlan hátrányba, így a pénteken kezdődő magashegyi etapokra még jobb állapotban lesz, mint jelenleg.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását