2024. március 29. - Auguszta

Jodie válik

A színésznő tizennégy év együttlét és két gyerek után szakított leszbikus szerelmével. Mindenkit megdöbbentett a hír, mely szerint a Pánikszoba sztárja annyi együtt töltött év után elválik élettársától, Cydney Bernardtól.
2008. május 18. vasárnap 08:35 - Hírextra
A hír mindenkit meglepett, hiszen Jodie nem is olyan régen még boldogan mesélt arról, mennyire hálás leszbikus szerelmének azért, hogy jóban-rosszban kitart mellette.

A National Enquirer magazin újságírója sokkolónak nevezte a hírt, és döbbenetének adott hangot a lap hasábjain. – Jodie és Cydney már olyan rég óta vannak együtt, ráadásul két gyereket is nevelnek. Nem lesz könnyű elválni, az biztos.

A szakítás ténye azért is furcsa, mert Jodie épp tavaly decemberben beszélt először szerelméről a nyilvánosságnak. Akkor szuperlatívuszokban nyilatkozott a nőről, akivel élete minden mozzanatát megoszthatja. – Az én imádott Cydneym, aki jóban-rosszban kitart mellettem – jellemezte akkor élettársát a sztár.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását