2024. május 2. - Zsigmond

Dió nagyságú jég esett 15 percen keresztül

Negyedórán keresztül, dió nagyságú jég esett a Csongrád megyei, Csongrád településen; egyelőre nem tudni jelentős károkról. Tátrai János, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a tűzoltók eddig egy helyen avatkoztak be, egy h
2008. május 18. vasárnap 21:32 - Hírextra

Bedő Tamás a település polgármestere közölte, a zivatar által érintett sávban jelentős károk keletkeztek a földeken. Elsősorban a kalászosok - a búza, az árpa-, illetve a repce és a kukorica az, amit helyenként teljesen levert a jég. Emellett a gyümölcsösökben is jelentős terméskiesésre kell számítani.

Az erős zivatargócot, ami átvonult a Dél-alföld felett, jó időben előre jeleztük - mondta el a távirati irodának Bozóki László az Országos Meteorológiai Szolgálat Dél-Magyarországi Regionális Központjának ügyeletese. A szakemberek kora délután narancssárga riasztást adtak ki.

A meteorológus elmondta: ez a zivatar lassan halad észak-keleti irányba, Csongrád után Csépa és Szelevény felé. További zivatarok várhatók éjszaka, sőt hétfőn éjszaka is a térségben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását