2024. április 30. - Katalin, Kitti

Győzelemmel kezdtünk

Maximális teljesítménnyel, két győzelemmel rajtolt a lengyelországi Lódzban, az U15-ös korosztály klubcsapatai számára kiírt nem hivatalos "világkupa", a Nike Premier Cup európai döntőjében a Magyarországot képviselő Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia.
2008. május 17. szombat 07:39 - Hírextra

Az ifjabb Tajti József által dirigált gárda - a hazai sorozat győztese - a húszcsapatos torna első játéknapján előbb az izraeli Hapoel Tel-Avivot győzte le 1-0-ra, majd a svéd Vaksala SK felett diadalmaskodott 3-1-re.

A magyarok mellett a horvát NK Zagreb áll még két kör után pontveszteség nélkül: ez a két csapat a legesélyesebb a kvintettből a két továbbjutó hely megszerzésére. A felcsútiak szombaton előbb a dán Vejle BK, majd a horvátok ellen lépnek pályára - ezt követően, továbbjutás esetén, még délután jön a negyeddöntő is.

A lódzi európai döntőből három csapat jut az augusztusi, manchesteri világtornára. A sorozaton, a korábbi években - természetesen, még U15-ösként - olyan későbbi sztárok tették le a névjegyüket, mint Carlos Tévez, Cesc Fabregas, Lionel Messi, Andrés Iniesta, Iker Casillas, vagy a magyarok közül Németh Krisztián.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását