2024. május 4. - Mónika, Flórián

Megkötözte kirabolt áldozatát a fegyveres

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt az ismeretlent, aki a múlt hétvégén fegyverrel rabolt ki, majd megvert és megkötözött egy nőt a főváros XVI. kerületében - jelenti a HavariaPress.
2008. május 16. péntek 12:43 - Hírextra

Az egyelőre ismeretlen elkövető múlt vasárnap kora hajnalban, fél kettő körül hatolt be egy családi házba az árpádföldi Hangos utcában, majd fegyverrel megfenyegette az ott lakó nőt és az otthon tartott pénze átadására kényszerítette.

A pénz megszerzése után megkötözte a sértettet, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrség egy 30 év körüli, alacsony zömök testalkatú, kerek arcú férfit keres a bűncselekmény miatt, aki az eset idején kifejezetten koszos, sötét nadrágot, sötét, hosszú ujjú felsőt és kötött maszkot viselt.

Kérik, hogy aki a személyleírás alapján felismeri a férfit, vagy bármit tud a hollétével kapcsolatosan, tegyen bejelentést a "Telefontanú" ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. vissza a hírlistához

Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását