2024. július 20. - Illés

Foci-járat Moszkvába

Harminc százalékkal növelte kapacitását a Malév május 20-án a Moszkvában rendezendő BL-döntőre utazók igényei miatt - jelenti a HavariaPress. A legnagyobb kapacitású, B737-800-as gépét küldi az orosz főváros Domogyedovó repülőterére.
2008. május 16. péntek 16:29 - Hírextra

A nemzeti légitársaság a bajnokok Ligája döntőmérkőzés alkalmából a legnagyobb kapacitású, B737-800-as gépét küldi az orosz főváros Domogyedovó repülőterére.

A szurkolók részvételét a május 21-i döntőn jelentősen megkönnyíti, hogy Dimitrij Medvegyev orosz elnök 2008. május 14-én rendeletet adott ki, melyben a belépőjeggyel rendelkező külföldi szurkolók számára lehetővé teszi a vízummentes be- és kiutazást a május 17-25. közötti időszakra. Ez vonatkozik azokra a szurkolókra is, akik a Malév járataival utaznak Budapestről a moszkvai mérkőzésre.

Mint ismeretes, a BL-döntőre - melyet a Manchester United és a Chelsea játszik május 21-én a Luzsnyiki stadionban - Nagy-Britanniából tömegesen érkeznek szurkolók; a drukkerek utaztatáshoz becslések szerint mintegy 250 repülőgépre lesz szükség. A Malév, amennyiben igény mutatkozik rá, más napokon is nagyobb kapacitásúra cseréli Moszkvába induló repülőgépét.

Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását