2024. április 25. - Márk

Elbűvölő dolog az öregedés

A Rolling Stones gitárosa már nem fél az öregedéstől - derül ki a GQ folyóiratnak adott interjújából.
2008. május 16. péntek 09:22 - Hírextra
"Amikor fiatalabb voltam, azt gondoltam: ha megérem a 30. évemet, főbe lövöm magamat - mondta a 64 éves rockzenész. - Aztán az ember betölti a harmincat, és elteszi a stukkert. Megöregedni elbűvölő dolog."

Hogy az évek múlása egy "gördülő kövön" is nyomot hagy, azt jól mutatják azok az egészségi problémák, amelyekkel Richards az utóbbi években küzdött. "Bennem nincs már semmi, amit még tönkretehetnék. A patológusok szerte a világon azért nyomulnak, hogy majd felboncolhassák a holttestemet, ha egyszer elpatkolok" - fogalmazott szarkasztikusan a gitáros.

Jó ötletnek tartja azt a fölvetést, hogy holttestét az EBay hálózaton elárverezzék. "Príma gondolat! A jelek szerint kiváló az immunrendszerem. Egyszer még C típusú májgyulladásom is volt, amelyből saját magam gyógyítottam ki magamat."

A Rolling Stones tagjairól világszerte keringő sztorik szerinte a legendák birodalmába tartoznak. "Alapjában véve a lehető legtisztességesebb és legbecsületesebb emberek vagyunk. Soha nem feszítettük annyira a húrt, amennyire tehettük volna" - mondta a folyóiratnak Richards. Mint hozzátette, a banda tagjai és menedzserük, Andrew Oldham szórakozásból etették a sajtót a legkülönbözőbb, légből kapott történetekkel. Ezt a gitáros azzal indokolta, hogy "az embernek valamilyen módon hozzá kell járulnia a róla szóló legendák kialakulásához"...
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását