2024. május 7. - Gizella

Negyven kiállító várja az érdeklődőket

Negyven kiállító várja az érdeklődőket szombaton, a budapesti Vörösmarty téren, a sajtófesztiválon - hangzott el az esemény csütörtöki beharangozó sajtótájékoztatóján.
2008. május 15. csütörtök 12:53 - Hírextra

Kétezer hazai cég tevékenységi körébent szerepel a lapkiadás és másfélszer ennyi orgánum jelenik meg napjainkban az országban; ez megközelíti a kilencvenmilliós német piac adatait - mondta Kázmér Judit, a szervező, a Magyar Lapkiadók Egyesületének elnöke, megjegyezve: a kiállítók a hazai piac zömét lefedik.

Hozzátette, tavaly 70 milliárdos hirdetési és 80 milliárdos árbevételt könyvelhettek el a hazai kiadók, és manapság több, mint tízezer embernek ad megélhetést a magyar sajtó.

Az eseményen elhangzott: szemben a tavalyi - a Városliget szélén megrendezett - fesztivállal, a szakmai programok helyett idén a szórakozásé lesz a főszerep.

A helyszínen koncertekkel, divatbemutatóval várják az érdeklődőket, míg 21 fővárosi és 17 vidéki kávéház azt vállalta, hogy a sajtófesztivált megelőző egy hétben elérhetővé teszik vendégeik számára e negyven kiadó lapjait.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását