2024. május 10. - Ármin, Pálma

A kompolti baleset két sérültjét megműtötték

A Heves megyei kompolti üzemi baleset négy súlyos sérültje közül kettőt megműtöttek - közölte Molnár István, az egri Markhot Ferenc Kórház ügyeletes orvosa vasárnap az MTI-vel.
2008. május 11. vasárnap 13:34 - Hírextra
Elmondta: az egyik hasi sérülést szenvedett munkás állapota életveszélyessé vált, őt ezért kellett megműteni, míg másikuk térdműtéten esett át.

Két társuk csonttöréseket szenvedett a balesetben, egyikük nyílt bokatöréssel, a másik munkás pedig medencetöréssel fekszik kórházban. A két könnyebb sérült zúzódásokkal úszta meg a balesetet.

A hat munkás a Heves megyei Kompolton egy üzemcsarnokban sérült meg, amikor a dominószerűen dőlő, 20 méter hosszú vasszerkezeti elemek rájuk zuhantak még szombat délelőtt.

A munkások tetőszerkezeti elemeket festettek, miközben idáig ismeretlen okból feldőltek az acél pilonok - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Soltész Bálint elmondta, hogy a dolgozók közül sokan még idejében kiugrottak a zuhanó tetőívek alól, ám hat munkásra így is rádőltek a vasszerkezeti elemek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását